Volontiranje

Zaroni ispod površine konvencije Liburnicon i pretvori se iz posjetitelja u vitalan dio volonterskog core-a!

Pridruži se drugim geekovima kao henchman i osiguraj da još jedan Liburnicon prođe odlično.

Zašto volontirati na Liburniconu?

Razloga za volontiranje na Liburniconu ima mnogo, ali kao najvažnije istaknuli bismo upoznavanje novih ljudi i stjecanje novih prijatelja, rad u timu kroz zabavu, razvijanje novih organizacijskih vještina, posjet dijelovima programa i sudjelovanje u realizaciji festivala Liburnicon kao bitnog ljetnog sadržaja namijenjenog domaćim i stranim posjetiteljima, koji bez pomoći volontera ne bi bilo moguće održati.
volontiranje01

Kako se prijaviti za volontiranje?

Prijaviti se možete putem obrasca koji će biti objavljen naknadno.

Ako imate dodatnih pitanja, možete nas kontaktirati putem maila (liburnicon@kulturnifront.hr) ili putem Facebooka/Instagrama

Preduvjet za volontiranje je imati 15 ili više godina. U slučaju da ste maloljetni, morate donijeti potpisanu suglasnost roditelja, koju ćete dobiti putem e-maila.

volontiranje02
volontiranje03

Što očekujemo od volontera?

Pomoć volontera nam je potrebna prije samog festivala, za vrijeme festivala te dva dana nakon festivala u područjima logistike, produkcije, administracije i rada s ljudima.

Konkretnije, to znači da nam je potrebna pomoć u pripremi i raspremanju prostora, tehničkoj podršci, u izravnom radu s gostima i posjetiteljima, prenošenju bitnih informacija i provođenju dijela programa.

Očekujemo da će svatko odraditi najmanje 12 sati kroz više dana, držati se uputa organizatora, te da ćemo ostvariti dobru radnu atmosferu.

volontiranje04

Što volonterima nudimo?

Volonteri dobivaju akreditaciju kojom mogu pristupati sadržajima za vrijeme festivala, ali i neposredno prije i kasnije, obroke, bezalkoholna pića, volonterske sate te mogućnost prisustvovanja odabranim dijelovima programa.

Također, ako su se pokazali vrijednima i marljivima, uvijek nam se mogu obratiti za profesionalnu preporuku. Uobičajeno je da svim volonterima poklonimo i neke promotivne materijale.

Ako imate kakvih nedoumica ili dodatnih pitanja obratite nam se na: liburnicon@kulturnifront.hr

liburnicon team 2023
Kontakt organizatora
liburnicon@kulturnifront.hr

Kulturni front

Maršala Tita 42, 51410 Opatija

udruga@kulturnifront.hr